Γενικά θέματα

Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αποτελούν αναπόσπαστο εργαλείο στη μοντέρνα χειρουργική. Προσφέρουν λιγότερο πόνο, μικρότερη νοσηλεία και ταχύτερη επάνοδο στην εργασία.
Ρομποτική Χειρουργική
Η Ρομποτικά Υποβοηθούμενη Λαπαροσκοπική Χειρουργική χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για να διευκολύνει τη διενέργεια πολύπλοκων λαπαροσκοπικών επεμβάσεων, αν και αυξάνει αρκετά το κόστος τους.
Χειρουργική Καρκίνου Οισοφάγου-Στομάχου
Η θεραπεία του καρκίνου οισοφάγου-στομάχου απαιτεί στενή συνεργασία μεταξύ ογκολόγου, χειρουργού και άλλων ειδικοτήτων, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, και ικανότητες προχωρημένης λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γαστρο-Οισοφαγική Παλινδρόμηση

Χειρουργική Γαστρο-Οισοφαγικής Παλινδρόμησης
Η χειρουργική αντιμετώπιση της ΓΟΠ, μπορεί να προσφέρει μόνιμη θεραπεία, με βελτιωμένη ποιότητα ζωής, και μικρότερο μακροχρόνιο κόστος σε σχέση με τη φαρμακευτική αγωγή εφ’ όρου ζωής.
Ενδοσκοπικές Επεμβάσεις Γαστρο-οισοφαγικής Παλινδρόμησης
Οι ενδοσκοπικές τεχνικές θεραπείας της ΓΟΠ, μπορούν να εφαρμοστούν είτε σε άτομα στα οποία δεν υπάρχει ένδειξη για επέμβαση, ή εναλλακτικά του χειρουργείου, με πολύ καλά αποτελέσματα.
Χειρουργική Διαφραγματοκήλης-Παραοισοφαγοκήλης
Οι ευμεγεθείς διαφραγματοκήλες και παραοισοφαγοκήλες, εκτός από συμπτώματα παλινδρόμησης προκαλούν πόνο, εμετούς, αναπνευστικές επιπλοκές, ενώ ενέχουν κίνδυνο συστροφής στομάχου. Λόγω της ανατομικής σχέσης της διαφραγματοκήλης με όργανα του θώρακα (καρδιά πνεύμονες κτλ, οι επεμβάσεις πρέπει να γίνονται από χειρουργούς με υψηλή εξειδίκευση.
Χειρουργική Αχαλασίας Οισοφάγου
Η αχαλασία οισοφάγου είναι μια σπάνια πάθηση που οφείλεται σε σπασμό του οισοφαγικού σφιγκτήρα. Αντιμετωπίζεται με ενδοσκοπική ή χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση συνοδεύεται από πολύ χαμηλά ποσοστά παλινδρόμησης.
Ασύρματη Μέτρηση Οξύτητας Οισοφάγου- Κάψουλα Bravo
Η πιο αξιόπιστη εξέταση για την ΓΟΠ είναι η μέτρηση οξύτητας οισοφάγου (Ph-μετρία). Η ασύρματη κάψουλα 96 ωρών Bravo, είναι η καλύτερα ανεκτή από τους ασθενείς μέθοδος.

Παχυσαρκία

Χειρουργική Παχυσαρκίας
Οι επεμβάσεις παχυσαρκίας (Γαστρικό μανίκι-sleeve, Γαστρικό bypass)  προσφέρουν αποδεδειγμένα μακροχρόνια απώλεια βάρους, με βελτίωση του μεταβολισμού, και πολύ χαμηλή πιθανότητα επαναπρόσληψης. Οι κίνδυνοι είναι πολύ χαμηλοί εφόσον οι επεμβάσεις διενεργούνται από εξειδικευμένους χειρουργούς.
Ενδοσκοπικές Επεμβάσεις Απώλειας Βάρους
Οι επεμβάσεις παχυσαρκίας χωρίς τομές γίνονται πραγματικότητα μέσω των εξελίξεων στην επεμβατική ενδοσκόπηση, και οδηγούν σε απώλεια βάρους αντίστοιχη των χειρουργικών επεμβάσεων

Κριτικές ασθενών

Τέλειος χειρουργός! Μετά από χειρουργείο 4 ωρών στις 13/3/2020 για διόρθωση διαφραγματοκύλης και έλκος εισοφάγου 14/3/2020 ήμουν σπίτι μου και στις 16/3/2020 πήγα στη δουλειά μου και η επιτυχία του χειργουργίου ήταν στο ότι δεν είχα πόνο και ενοχλήσεις, στις 17/3/2020 είχα κανονική κατάποση.
Απλά τέλειος χειρουργός!

Ιωάννης Ζορμπάς

Σε ακούει με υπομονή ! Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα απο την πρώτη κ ολας στιγμή..
Καταξιωμένος στο χώρο του.

ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
Γνώστης του αντικείμενου που δεν βάζει πρώτα τα χρήματα ή το προσωπικό του συμφέρον, αλλά ενδιαφέρεται αληθινά για τον ασθενή.
Εξαιρετικός επιστημών και άνθρωπος.
Απλά ευχαριστώ !

Depi Pa

Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον υπέροχο αυτό ανθρωπο και ιατρό μου.

Padeleon Padelidis